Waar kinderen zich thuisvoelen
Kinderdagverblijf 't Krielje
Ieder kind als stralend middelpunt
Kinderdagverblijf 't Krieltje
Beleef het buitenleven op de boerderij
Kinderdagverblijf 't Krieltje

Inspectierapport GGD

De GGD controleert alle kinderdagverblijven op een onaangekondigd moment en maakt hier een rapport van. 
Klik op onderstaande button om het laatste rapport online in te zien.

Ieder jaar komt de GGD bij ons langs en laten wij met trots laten zien hoe we alles georganiseerd hebben, voor meer info over de GGD verwijzen u graag naar landelijkregisterkinderopvang.nl

De dagelijkse praktijk, binnen het kinderdagverblijf, de activiteiten met de ruimte om jezelf te zijn. Bij ’t Krieltje zijn niet alleen de binnen-activiteiten erg leuk, het buiten spelen, contact met de dieren en de natuur zijn erg belangrijk.

Zo kunt u denken aan eieren in een broedmachine, met de fiets naar de bootjes in de haven, met de bolderkar naar de geiten en natuurlijk kijken hoe de koeien lekker gek doen in de wei.

Daar genietende Krieltjes enorm van, al geeft de inspecteur in haar rapport aan dat de tuin uitdagend en speels ingericht is. Eigenlijk hoeven de kinderen niet op stap om een fijne dag te hebben want de tuin op het zuiden met uitzicht op de akkers is al een beleving op zich.

Natuurlijk zijn er voldoende traptrekkers voor de kinderen en zijn er meerdere zandbakken aanwezig maar ook met minder alledaags speelgoed spelen de Krieltjes graag. Zo zorgen stukken tuinslang regelmatig voor een groepje “brandweermannen en vrouwen”. De slangen zijn 5 minuten later weer nodig om de banden op te pompen of om de trekkers te tanken.

Voor een completer beeld van de activiteiten kunt u op de Facebookpagina van het kinderdagverblijf de foto’s bekijken. Als u de pagina “Liked” dan wordt u regelmatig verrast met een leuke foto.