Waar kinderen zich thuisvoelen
Kinderdagverblijf 't Krielje
Ieder kind als stralend middelpunt
Kinderdagverblijf 't Krieltje
Beleef het buitenleven op de boerderij
Kinderdagverblijf 't Krieltje

Even Voorstellen

Wij zijn Erik Bogers en Viola Kraaij.

Samen met onze dochters en zoon, Leonna (2005), Merlène (2007),Celeste (2013)  en Alex ( 2016) wonen we op de boerderij waar Eriks opa als pionier is begonnen met een gemengd bedrijf, veeteelt en akkerbouw. Door de jaren heen is de boerderij veranderd in een akkerbouwbedrijf waarbij pootaardappelen onze grootste tak is. Daarnaast verbouwen we suikerbieten, tarwe, uien en wortels.

Na het behalen van mijn SPW diploma (1999) ben ik (Viola) begonnen bij Leekerweide, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast mijn werk heb ik mijn HBO diploma sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) gehaald.

Door de komst van mijn eigen kinderen ontstond het idee om zelf een kinderdagverblijf op te zetten waarbij de kinderen alle zorg krijgen die ik ook voor mijn kinderen wens. Wat ik voor ogen had, zijn ruime openingstijden en de mogelijkheid om te ontbijten of warm te eten. Ook droomde ik van een geweldig ingerichte boerderij en een grote tuin om in te kunnen spelen.

In 2011 hebben we onze visie om kunnen zetten in de realiteit en zijn we van start gegaan met Kinderdagverblijf ’t Krieltje.

De werkelijkheid is nog mooier dan mijn dromen!